• Verblijf

  Op vlak van accomodatie is alles mogelijk in zuidelijk Afrika : van 5-sterren hotels tot een camping plek in een wildpark en alles daar tussen in. Er is een ruime keuze in alle prijsklassen en veel van de overnachtings- mogelijkheden zijn een belevenis op zichzelf qua architectuur, natuur, gastronomie of gewoon omdat ze iets unieks aanbieden.

  Of je nu wil gaan relaxen aan het strand, zelf game-drives doen of wil wandelen in een van de vele grote parken, of je de Afrikaanse cultuur van dichtbij wil ontdekken of gewoon even weg wil van de drukte en stress van het dagelijkse leven, .. wij vinden het ideale adres voor jou.

  Er is een enorme keuze : zowel wat exclusieve hotels en lodges als gezellige guesthouses betreft, er zijn efficiënte budgethotels en bed & breakfast faciliteiten, .. en voor degenen die ‘dichter bij de natuur’ verkiezen zijn er luxueuze game lodges, chalets en rondavels of gewoon een camping spot onder een acacia boom.

  Laat ons weten welke mogelijkheden je verkiest zodat we een voorstel op maat kunnen uitwerken voor de hiernavolgende landen.

   

  Zuid-Afrika

   
   

  Meer informatie over de

   bestemmingen per land!

 • Activiteiten

   

  Is het vooral de fascinerende natuur - bergen of strand landschappen - of de Afrikaanse dierenwereld en fauna die u aanspreekt of ... bent u op zoek naar bijzondere culturele ontmoetingen ?
   
  Verkiest u een onvergetelijke en ontspannende vakantie met een 5-sterren behandeling of bent u meer avontuurlijk aangelegd en is een camping safari eerder iets voor u ? 
  Bent u op zoek naar een bijzondere uitdaging : duiken, klimmen, wandelen, een foto-safari, een ontdekkingstocht in de woestijn met jezelf achter het stuur of ... .. ?
   
  Zoekt U naar een bestemming voor een huwelijksreis of voor een vakantie met kinderen ? Heeft u alleen maar tijd voor een 10 -daags bezoek of kan u 3 weken of meer besteden aan een rondreis ? 
   
  Laat het ons weten zodat we een op maat gemaakt programma voor u kunnen uitwerken !
   
  Ga voor meer informatie even kijken naar Activiteiten !
   
 • Business

   

  Welkom bij Travel.Bee. Ik ben Marylin en samen met mijn oudste zoon Jayson willen wij u graag zuidelijk Afrika leren kennen !
  Na mijn studies in België vertrok ik met een 3-jaar contract naar Mozambique maar ... 15 jaar en 3 zonen later woonde ik nog steeds in zuidelijk Afrika, nl. in Swaziland, een van de fantastische en tot de verbeelding sprekende landen in het zuiden van Afrika. 
  We hadden de mogelijkheid om rond te reizen in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique, Lesotho, ... en waren zo onder de indruk van de cultuur, natuur en uitdagingen in deze landen dat we zo vaak mogelijk terugkeerden voor nieuwe belevenissen en ervaringen.
  Zo kwamen we in contact met interessante persoonlijkheden, zagen indrukwekkende landschappen en beleefden once-of-a-lifetime ervaringen – deze willen we graag met u delen. 
   
  De foto's die u hier op de site ziet werden genomen door medereizigers, door vrienden en door ons dus (eerder amateur-fotografie :) ) maar geven al een beetje een idee van wat te verwachten is in Zuidelijk Afrika. 
   
  Indien u nog wat meer over ons wil weten : ga dan verder naar informatie.